MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző hőmérsékleteken kezelt ananász páclé hatása a sertéskaraj minőségére

Békési, Dóra (2021) Különböző hőmérsékleteken kezelt ananász páclé hatása a sertéskaraj minőségére. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Békési_Dóra_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Békési_Dóra_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibblioggr.: 33-37. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2636; ENTZ445626; Ht -- tanszéki jel; Húspácolás; Páclé; Sertéshús; Fehérjebontás; Húsminőség, Ananászlé; Tárolási hőmérséklet
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 09 Szep 2024 13:07
Utolsó változtatás: 09 Szep 2024 13:07
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5580
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése