Békési, Dóra (2021) Különböző hőmérsékleteken kezelt ananász páclé hatása a sertéskaraj minőségére. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Békési_Dóra_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Békési_Dóra_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibblioggr.: 33-37. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2636; ENTZ445626; Ht -- tanszéki jel; Húspácolás; Páclé; Sertéshús; Fehérjebontás; Húsminőség, Ananászlé; Tárolási hőmérséklet |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 09 Szep 2024 13:07 |
Utolsó változtatás: | 09 Szep 2024 13:07 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5580 |