Bálint, Tamás (2021) Oktatási anyag fejlesztése a Kedvenc Kereskedőház Zrt.-nél. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bálint_Tamás_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bálint_Tamás_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 48 p. Élelmiszermérnök MSc Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnök szakirány Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka |
Kulcsszavak: | E2632; ENTZ440959; Mb -- tanszéki jel; Élelmiszerbiztonság; HACCP rendszer; Élelmiszer-vizsgálat; Mikrobilógiai szennyezettség; Húskészítmények; Oktatás; Képzési program |
Szakterület(ek): | L Education L Education (General) S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 09 Szep 2024 13:21 |
Utolsó változtatás: | 09 Szep 2024 13:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pomázi, Andrea - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5576 |