Benkő, Julianna (2020) Élesztőgomba minták SEC-ICP-MS technikával történő cinkspeciációs mérési módszerének validálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Benko_Julianna_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Benko_Julianna_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 45-46. p. Szent István Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2637; ENTZ440974; Ké -- tanszéki jel; Cink; Validálás; Takarmánykiegészítők; HPLC-ICP-MS mérőrendszer; Speciáció; Sörélesztők |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 10 Szep 2024 11:57 |
Utolsó változtatás: | 10 Szep 2024 11:57 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jókainé Szatura, Zsuzsanna - - Konzulens Üveges, Márta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5569 |