MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zselatin alapú ehető bevonatok fejlesztése

Horváth, Evelin (2019) Zselatin alapú ehető bevonatok fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Horvath_Evelin_BS.pdf] Szöveg
Horvath_Evelin_BS.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ411673; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 42-44; Kot. tanszéki jel; Csomagolástechnika; Ehető csomagolás; Zselatin; Bevonóanyag készítmény;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Babinszki-Székely, Dóra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5551
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése