MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zsályával, illetve oregánóval ízesített immerziós fűszerolajok oxidációs stabilitása

Gorka, Ágnes Zsófia (2013) Zsályával, illetve oregánóval ízesített immerziós fűszerolajok oxidációs stabilitása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gorka_Agnes_Zsofia.pdf] Szöveg
Gorka_Agnes_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Főcím a nyilatkozatról
Kulcsszavak: ENTZ333997; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 55-57.; Gb. tanszéki jel;
Szakterület(ek): R Medicine RZ Other systems of medicine
S Agriculture SB Plant culture
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 16:44
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5547
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése