Szabó, Gergely Tibor (2017) Zöldségalapú probiotikus készítmények egészségvédő komponenseinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Gergely_Tibor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Gergely_Tibor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373490; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 58-64.; Ké. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; Zöldséglevek; Probiotikus élelmiszerek; NIRS; Paradicsomlé; Céklalé; Sárgarépalé; Antioxidáns kapacitás; Tápközegek; Polifenolok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 12:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Fodor, Marietta - - Konzulens Papp, Nóra - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5535 |