Bodor, Tímea Viktória (2013) Zöld tea porral és mézzel kiegészített probiotikus joghurt valamint jégkrém elkészítése és vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bodor_Timea.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bodor_Timea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371562; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 46-48.; Ht. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Zöld teák; Joghurtok; Probiotikus élelmiszerek; Termékfejlesztés |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 15:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhászné Román, Mariann - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5514 |