MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zöld tea porral és mézzel kiegészített probiotikus joghurt valamint jégkrém elkészítése és vizsgálata

Bodor, Tímea Viktória (2013) Zöld tea porral és mézzel kiegészített probiotikus joghurt valamint jégkrém elkészítése és vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bodor_Timea.pdf] Szöveg
Bodor_Timea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371562; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 46-48.; Ht. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Zöld teák; Joghurtok; Probiotikus élelmiszerek; Termékfejlesztés
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 20 Nov 2023 15:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhászné Román, Mariann
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5514
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése