MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zöld és pörkölt kávékeverékek érzékszervi és egyes műszeres paramétereinek vizsgálata

Bálint, Ildikó (2014) Zöld és pörkölt kávékeverékek érzékszervi és egyes műszeres paramétereinek vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Balint_Ildiko.pdf] Szöveg
Balint_Ildiko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371538; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Gb. tanszéki jel; Arabica kávé; Robusta kávé; Zöld kávé; Érzékszervi vizsgálat; Pörkölt kávé; ; Színvizsgálat; Savasság
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Sipos, László
-
-
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5511
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése