Kozma, Tünde Gabriella (2012) Zabalapú probiotikus termék fejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kozma_Tunde_Gabriella.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kozma_Tunde_Gabriella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332140; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak; Bibliogr.: p. 63-65.; Sör. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Termékfejlesztés; Zab; Probiotikus élelmiszerek; Tejsavas erjesztés; Funkcionális élelmiszerek; Élelmiszerkémia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:18 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - Konzulens Rezessyné Szabó, Judit - - Konzulens Takács, Krisztina - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5492 |