Szappanos, Kristóf (2016) Whisky párlatok fokozott érlelésének lehetőségei fizikai módszerek alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szappanos_Kristof.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szappanos_Kristof.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390792; Budapest; Élelmiszermérnök szak; Bibliogr.: p. 35-36.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Whisky; Érlelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Attila Gábor - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5477 |