Burkus, Norbert (2017) Vörösbor készítési technológiák hatása Merlot szőlőből készült vörösborra és annak polifenol összetételére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBurkus_Norbert.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (689kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371670; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 28.; Bor. tanszéki jel; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 10:40 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5465 |


