MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vörösbor készítési technológiák hatása Merlot szőlőből készült vörösborra és annak polifenol összetételére

Burkus, Norbert (2017) Vörösbor készítési technológiák hatása Merlot szőlőből készült vörösborra és annak polifenol összetételére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Burkus_Norbert.pdf] Szöveg
Burkus_Norbert.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (689kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371670; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 28.; Bor. tanszéki jel;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 10:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5465
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése