MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vörös- és rozéborok színanyag összetétele

Korom, Kata Orsolya (2017) Vörös- és rozéborok színanyag összetétele. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Korom_Kata_Orsolya.pdf] Szöveg
Korom_Kata_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375965; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, borászat és üdítőitalipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 47-48.; Bor. tanszéki jel; Színanyagok; Polifenolok; HPLC rendszer; Kadarka; Rozé borok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 12:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5460
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése