Váradiné Varró, Xénia (2019) Vizek, kávé és teaitalok ásványi anyag tartalom és kémhatás vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Varadine_Varro_Xenia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Varadine_Varro_Xenia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391725; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 50-52.; Ivóvíz minősége; Kávé; Tea; Kávépörkölés; Lepárlás; Vízkezelés; Ásványi anyagok; Fordított ozmózis; Arabica kávé; Érzékszervi vizsgálat; Aromavizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:12 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5440 |