MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vizek, kávé és teaitalok ásványi anyag tartalom és kémhatás vizsgálata

Váradiné Varró, Xénia (2019) Vizek, kávé és teaitalok ásványi anyag tartalom és kémhatás vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varadine_Varro_Xenia.pdf] Szöveg
Varadine_Varro_Xenia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391725; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 50-52.; Ivóvíz minősége; Kávé; Tea; Kávépörkölés; Lepárlás; Vízkezelés; Ásványi anyagok; Fordított ozmózis; Arabica kávé; Érzékszervi vizsgálat; Aromavizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5440
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése