Tóth, Edgár (2015) A vízben oldható fehérjefrakciók mennyiségi változása a köles fermentációja során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Edgar.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Edgar.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370035; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-37.; Gb. tanszéki jel; Köles; Kölesliszt; Fermentációs technológiák; Kekszek; Kekszgyártás; Fehérjetartalom; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5438 |