MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A vízben oldható fehérjefrakciók mennyiségi változása a köles fermentációja során

Tóth, Edgár (2015) A vízben oldható fehérjefrakciók mennyiségi változása a köles fermentációja során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Edgar.pdf] Szöveg
Toth_Edgar.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370035; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-37.; Gb. tanszéki jel; Köles; Kölesliszt; Fermentációs technológiák; Kekszek; Kekszgyártás; Fehérjetartalom; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5438
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése