MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vízben oldható antioxidáns kapacitás nyomon követése alternatív őrleménykeverékekből fejlesztett száraztészta mintákban a gyártás és a konyhatechnikai lépések során

Nádasdi, Noémi (2012) Vízben oldható antioxidáns kapacitás nyomon követése alternatív őrleménykeverékekből fejlesztett száraztészta mintákban a gyártás és a konyhatechnikai lépések során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nadasdi_Noemi.pdf] Szöveg
Nadasdi_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326706; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 41-43.; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Száraztészták; Diétás élelmiszerek; Zabliszt; Árpaliszt; Hajdina liszt; Antioxidánsok; Flavonoidok; Cukorbetegség; Lenmag;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5437
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése