Styaszny, Janka Fanni (2019) A vitatott őrlés utáni pihentetési szakasz vizsgálata különböző búzafajtákon keresztül. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegStyaszny_Janka_DQ-1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ398005; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 39-40.; Gb. tanszéki jel; Búzaliszt; Búzaőrlemény; Őrléstechnológia; Pihentetési idő; Tönkölyliszt; Durumbúzaliszt; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 10:01 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5431 |


