Nagy, Ákos (2015) A verjus készítés technológiájának borászati értékelése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Akos.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Akos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (855kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ368520; Budapest; Szőlő- és borgazdasági szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 33.; Bor. tanszéki jel; Verjus; Tokaj-hegyaljai borvidék; Furmint; Borászati technológia; Fürtritkítás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 18 Dec 2023 14:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5379 |