Farkas, Luca (2018) A vegetáriánus táplálkozás fehérje forrásai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Farkas_Luca.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Farkas_Luca.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389591; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Élelmiszerkereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 53-58.; Ék. tanszéki jel; Fehérjedús termékek; Fehérjetartalom; Növényi eredetű élelmiszerek; Búzasikér; Aminosavak; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:55 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5363 |