MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A vegetáriánus táplálkozás fehérje forrásai

Farkas, Luca (2018) A vegetáriánus táplálkozás fehérje forrásai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Farkas_Luca.pdf] Szöveg
Farkas_Luca.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389591; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Élelmiszerkereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 53-58.; Ék. tanszéki jel; Fehérjedús termékek; Fehérjetartalom; Növényi eredetű élelmiszerek; Búzasikér; Aminosavak;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:55
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5363
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése