Soós, Gergely (2015) Vákuumszárított szilvapor termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Soos_Gergely.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Soos_Gergely.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ368903; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 57-60.; Kot. tanszéki jel; Vákuumszárítás; Szilva; Édesipari technológia; Gyümölcspor; Beltartalmi vizsgálat; Rostos gyümölcspor; Antociánok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 12:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5316 |