MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vajkrémek és fagyasztással tartósított vajkrémek vizsgálata különböző állománymérési módszerekkel

Szekrényes, Anikó (2011) Vajkrémek és fagyasztással tartósított vajkrémek vizsgálata különböző állománymérési módszerekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szekrenyes_Aniko.pdf] Szöveg
Szekrenyes_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ316214; Budapest; Szakirányulás: Tartósítóipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-53.; Ht. tanszéki jel; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; Vajkrémek; Margarin; Reológiai vizsgálatok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2011
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 10:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5311
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése