Maszlik, Júlia (2018) Ultrahangos kezelés hatása sajtok só felvételére és a só diffúziójára sólében történő sózás és az érlelés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Maszlik_Julia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Maszlik_Julia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390476; Budapest; Élelmiszermérnöki szak (BSc), Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [39-41].; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Sóvizsgálat; Sózás; Ultrahang alkalmazása; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 10:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5266 |