MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ultrahangos kezelés hatása sajtok só felvételére és a só diffúziójára sólében történő sózás és az érlelés során

Maszlik, Júlia (2018) Ultrahangos kezelés hatása sajtok só felvételére és a só diffúziójára sólében történő sózás és az érlelés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Maszlik_Julia.pdf] Szöveg
Maszlik_Julia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390476; Budapest; Élelmiszermérnöki szak (BSc), Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [39-41].; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Sóvizsgálat; Sózás; Ultrahang alkalmazása;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 10:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5266
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése