Koósz, Zsuzsanna (2020) Ultrahang és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinált hatásának vizsgálata pácolt hús minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Koosz_Zsuzsanna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Koosz_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425435; Budapest; Bibliogr.: p. 55-58.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húsipari technológia; Pácolt húskészítmények; Ultrahang alkalmazása; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 10:18 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Visy, Anna - - Konzulens Friedrich, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5265 |