Ondrik, Enikő (2014) Újabban engedélyezett és kísérleti tartósítószerek a borászatban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ondrik_Eniko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ondrik_Eniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (752kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370505; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 35-38.; Bor. tanszéki jel; Borászati technológia; Tartósítószerek; Kitozán; Csírátlanítás; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 10:55 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5255 |