Fekete, Ditta Fatime (2015) Új paradicsomfajták antioxidáns anyagainak (antioxidáns kapacitás, flavonoidok, C-vitamin) vizsgálata termékfejlesztés céljából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegFekete_Ditta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | Főcím a nyilatkozatról |
| Kulcsszavak: | ENTZ369969; [Budapest]; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-43.; Kot. tanszéki jel; Paradicsom; Antioxidáns kapacitás; C-vitamin; Flavonoidok; Beltartalmi vizsgálat; Polifenolok; Fajta-összehasonlítás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 12:12 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - Konzulens Szakács, Bianka - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5253 |


