MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Új paradicsomfajták antioxidáns anyagainak (antioxidáns kapacitás, flavonoidok, C-vitamin) vizsgálata termékfejlesztés céljából

Fekete, Ditta Fatime (2015) Új paradicsomfajták antioxidáns anyagainak (antioxidáns kapacitás, flavonoidok, C-vitamin) vizsgálata termékfejlesztés céljából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fekete_Ditta.pdf] Szöveg
Fekete_Ditta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Főcím a nyilatkozatról
Kulcsszavak: ENTZ369969; [Budapest]; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-43.; Kot. tanszéki jel; Paradicsom; Antioxidáns kapacitás; C-vitamin; Flavonoidok; Beltartalmi vizsgálat; Polifenolok; Fajta-összehasonlítás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 12:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
Konzulens
Szakács, Bianka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5253
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése