Kovács, Réka (2012) Bifidobaktérium eredetű alfa-galaktozidáz enzim előállítása és részleges jellemzése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Reka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Reka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332214; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszer-biotechnológia; Bibliogr.: p. 45-49.; Sör. tanszéki jel; Bifidobaktériumok; Alfa-galaktozidáz enzim; Fermentációs technológiák; Biotechnológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 12:40 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Rezessyné Szabó, Judit - - Konzulens Havas, Petra - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/525 |