Bacsó, Marianna (2018) Új funkcionális élelmiszerek megjelenése a piacon, szabályozásuk és fogyasztási szokásokra gyakorolt hatásuk, a tea példáján keresztül. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bacso_Marianna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bacso_Marianna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ396087; Budapest; Kertészmérnök levelező BSc; Bibliogr.: p. 43-44 p.; Funkcionális élelmiszerek; Tea; Teafogyasztás; Élelmiszer-kereskedelem; Génmódosított élelmiszerek; Tea termesztése; |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:36 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Botos, Ernő Péter - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5246 |