MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Új funkcionális élelmiszerek megjelenése a piacon, szabályozásuk és fogyasztási szokásokra gyakorolt hatásuk, a tea példáján keresztül

Bacsó, Marianna (2018) Új funkcionális élelmiszerek megjelenése a piacon, szabályozásuk és fogyasztási szokásokra gyakorolt hatásuk, a tea példáján keresztül. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bacso_Marianna.pdf] Szöveg
Bacso_Marianna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ396087; Budapest; Kertészmérnök levelező BSc; Bibliogr.: p. 43-44 p.; Funkcionális élelmiszerek; Tea; Teafogyasztás; Élelmiszer-kereskedelem; Génmódosított élelmiszerek; Tea termesztése;
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 13:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Botos, Ernő Péter
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5246
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése