Nagy, Bernadett (2014) Túró és ricotta egyes fizikai, kémiai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegNagy_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370802; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 57-58.; Ht. tanszéki jel; Túró; Ricotta; Tejipari technológia; Sajtgyártás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 10:04 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5228 |


