Gede, Dániel Márk (2016) Trópusi gyümölcs-aszalványok előállítása kíméletes szárítási technológiával (ananász, papaya). Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gede_Daniel_Mark.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gede_Daniel_Mark.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382764; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. [55-57].; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsaszalványok; Ananász; Papaya; Vákuumszárítás; Nedvességtartalom; Vízaktivitás; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 16:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5216 |