MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Trópusi gyümölcs-aszalványok előállítása kíméletes szárítási technológiával (ananász, papaya)

Gede, Dániel Márk (2016) Trópusi gyümölcs-aszalványok előállítása kíméletes szárítási technológiával (ananász, papaya). Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gede_Daniel_Mark.pdf] Szöveg
Gede_Daniel_Mark.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382764; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. [55-57].; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsaszalványok; Ananász; Papaya; Vákuumszárítás; Nedvességtartalom; Vízaktivitás; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 16:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ivanics, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5216
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése