Molnár, Csillag (2020) Tritikálé felhasználásának vizsgálata a sörcefrézés során, valamint annak hatása a sörlé és a sör minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegMolnar_Csillag.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ427476; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: p.41-42.; Sör. tanszéki jel; Triticale; Söripari technológia; Cefrézés; Söripari melléktermék; Beltartalmi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:38 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5213 |


