Démuth, Zsanett (2016) Totutejből készült pre- és probiotikus készítmény fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Demuth_Zsanett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Demuth_Zsanett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381912; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 43-46.; Ht. tanszéki jel; Tojásfehérje; Totutej; Prebiotikumok; Probiotikumok; Joghurtok; Állományvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5172 |