MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Totutejből készült pre- és probiotikus készítmény fejlesztése

Démuth, Zsanett (2016) Totutejből készült pre- és probiotikus készítmény fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Demuth_Zsanett.pdf] Szöveg
Demuth_Zsanett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381912; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 43-46.; Ht. tanszéki jel; Tojásfehérje; Totutej; Prebiotikumok; Probiotikumok; Joghurtok; Állományvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5172
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése