Szedlák, Dóra (2014) Tojásfehérje készítmény termékfejlesztése az állomány és a fehérje denaturációs változások mérésével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szedlak_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szedlak_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370954; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Tojásfehérje; Pudingok; Élelmiszer-adalékanyagok; Állományvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 08:57 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5146 |