MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tojásfehérje készítmény termékfejlesztése az állomány és a fehérje denaturációs változások mérésével

Szedlák, Dóra (2014) Tojásfehérje készítmény termékfejlesztése az állomány és a fehérje denaturációs változások mérésével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szedlak_Dora.pdf] Szöveg
Szedlak_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370954; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Tojásfehérje; Pudingok; Élelmiszer-adalékanyagok; Állományvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 08:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5146
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése