MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Bevonatos zsírszegény túródesszertek készítése mTG enzim segítségével

Ledvényi, Alexandra (2015) Bevonatos zsírszegény túródesszertek készítése mTG enzim segítségével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ledvenyi_Alexandra.pdf] Szöveg
Ledvenyi_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370128; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 46-49.; Ht. tanszéki jel; Turó Rudi; Tejipari technológia; Transzglutamináz enzim;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 12 Szep 2023 10:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Koncz, Kálmánné
-
-
Konzulens
Darnay, Lívia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/513
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése