Ledvényi, Alexandra (2015) Bevonatos zsírszegény túródesszertek készítése mTG enzim segítségével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ledvenyi_Alexandra.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ledvenyi_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370128; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 46-49.; Ht. tanszéki jel; Turó Rudi; Tejipari technológia; Transzglutamináz enzim; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 10:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koncz, Kálmánné - - Konzulens Darnay, Lívia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/513 |