MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Bevezető kísérletek gluténmentes, rizs bázisú rétes tészta fejlesztésére rost-, rezisztens keményítő-, alfa-amiláz enzim készítmények, valamint tojásfehérjepor kombinált alkalmazásával

Bíróová, Csilla (2013) Bevezető kísérletek gluténmentes, rizs bázisú rétes tészta fejlesztésére rost-, rezisztens keményítő-, alfa-amiláz enzim készítmények, valamint tojásfehérjepor kombinált alkalmazásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Biroova_Csilla.pdf] Szöveg
Biroova_Csilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333745; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 45-47.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Rizs; Tésztavizsgálat; Tészták; Tésztaipari alapanyagok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 12 Szep 2023 10:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/512
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése