Winismasari, Imtikhanna Dyanuar (2020) Testing the Efficiency of Molecular Markers Designed for Dark Flesh Colour of Sour Cherry. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Imtikhanna Dyanuar Winismasari.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Imtikhanna Dyanuar Winismasari.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ402740; Budapest; Mezőgazdasági Biotechnológus Msc szak; Bibliogr.: p. 36-38.; Bi. tanszéki jel; Meggy; Molekuláris markerek; Gyümölcshús; Színjellemzők; Antociánok; SSR markerek; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:42 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Halász, Júlia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5113 |