MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Természetes színezékekkel dúsított, gluténmentes palacsinta minták biokémiai és érzékszervi jellemzése tárolási kísérletek során

Kovács Mónika, Zita (2020) Természetes színezékekkel dúsított, gluténmentes palacsinta minták biokémiai és érzékszervi jellemzése tárolási kísérletek során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Monika.pdf] Szöveg
Kovacs_Monika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ427323; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: p.48-51.; Gb. tanszéki jel; Palacsinta; Tésztaipari technológia; Természetes színezékek; Gluténmentes élelmiszerek; Zabliszt; Rózsák; Árvácska; Ehető növények; Vákuum-csomagolás; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5084
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése