Simon, Natália (2016) Természetes összetevőkből készült ízesített jégkása termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Simon_Natalia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Simon_Natalia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376223; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 51-54.; Ht. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Fi. tanszéki jel; Jégkása; DSC-technika; Fagyasztott élelmiszerek; Meggy; pH-érték; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Kaszab, Tímea - - Konzulens Gere, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5082 |