MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Termékinnováció a kispincészetek fenntarthatóságáért

Aklan, András (2013) Termékinnováció a kispincészetek fenntarthatóságáért. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Teljes szöveg
[thumbnail of Aklan_Andras.pdf] Szöveg
Aklan_Andras.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (756kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332342; Budapest; Szőlő- és borgazdasági szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 36-37.; Élip. tanszéki jel; Borpiac; Termékfejlesztés; Borászat; Szőlészet;
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 14 Nov 2023 13:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hajdu, Istvánné
-
-
Konzulens
Janky, Ferenc
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5064
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése