Csapó, Renáta (2017) A tejfehérje allergiával és laktózintoleranciával élők élelmiszerei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csapo_Renata.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csapo_Renata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375419; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 54-57.; Ék. tanszéki jel; Tejfehérje; Tejcukorérzékenység; Tejallergia; Laktózmentes termékek; Csecsemőtápszer; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsa - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5013 |