Figeczki, Fanni (2020) A termékfejlesztés aspektusai a sörgyártásban, különös tekintettel az alkoholmentes sörökre. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Figeczki_Fanni.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Figeczki_Fanni.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425698; Budapest; Bibliogr.: p. [41-43].; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Alkoholmentes sörök; Termékfejlesztés; Alkoholszegény sörök; Keserű íz; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:44 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4962 |