MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A termékfejlesztés aspektusai a sörgyártásban, különös tekintettel az alkoholmentes sörökre

Figeczki, Fanni (2020) A termékfejlesztés aspektusai a sörgyártásban, különös tekintettel az alkoholmentes sörökre. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Figeczki_Fanni.pdf] Szöveg
Figeczki_Fanni.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425698; Budapest; Bibliogr.: p. [41-43].; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Alkoholmentes sörök; Termékfejlesztés; Alkoholszegény sörök; Keserű íz;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:44
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4962
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése