MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Térben és időben elkülönített kombinált tartósító eljárások (hő-és hidrosztatikus nyomáskezelés) hatásának vizsgálata a csirkemell műszeresen mérhető érzékszervi tulajdonságaira

Forgács, Regina (2020) Térben és időben elkülönített kombinált tartósító eljárások (hő-és hidrosztatikus nyomáskezelés) hatásának vizsgálata a csirkemell műszeresen mérhető érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Forgacs_Regina.pdf] Szöveg
Forgacs_Regina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426346; Budapest; Bibliogr.: p.46-49.; Ht. tanszéki jel; Húsminőség; Csirkehús; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tárolhatóság;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:07
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4954
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése