Forgács, Regina (2018) Térben és időben elkülönített hő-és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinációinak hatásának vizsgálata a csirkemell érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Forgacs_Regina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Forgacs_Regina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389153; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Vákuum-csomagolás; Tartósítás. nyomás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4952 |