MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Térben és időben elkülönített hő-és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinációinak hatásának vizsgálata a csirkemell érzékszervi tulajdonságaira

Forgács, Regina (2018) Térben és időben elkülönített hő-és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinációinak hatásának vizsgálata a csirkemell érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Forgacs_Regina.pdf] Szöveg
Forgacs_Regina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389153; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Vákuum-csomagolás; Tartósítás. nyomás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4952
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése