Konkoly, Krisztina (2012) Tejsavbaktériumok előfordulása palackos erjesztésű pezsgőkészítésben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Konkoly_Krisztina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Konkoly_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332566; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 36-37.; Bor. tanszéki jel; Tejsavbaktériumok; Pezsgőgyártás; Pezsgőerjesztés; Pezsgők; Palackos erjesztés; Törley Tokaji Doux; Malolaktikus fermentáció; Törley Casino Sec; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 14:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4923 |