MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tejsavas erjedés mikrobiológiai alapjainak kidolgozása fehérjementesített savó értéknövelő feldolgozásához

Pázmándi, Melinda (2015) Tejsavas erjedés mikrobiológiai alapjainak kidolgozása fehérjementesített savó értéknövelő feldolgozásához. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pazmandi_Melinda.pdf] Szöveg
Pazmandi_Melinda.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369741; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 50-52.; Mb. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; Tejsavas erjesztés; Tejsavó; Fermentációs technológiák; Tejsavbaktériumok; HPLC rendszer; Starter kultúra; Sajtgyártás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:55
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Maráz, Anna
-
-
Konzulens
Kovács, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4920
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése