Pázmándi, Melinda (2015) Tejsavas erjedés mikrobiológiai alapjainak kidolgozása fehérjementesített savó értéknövelő feldolgozásához. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pazmandi_Melinda.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pazmandi_Melinda.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369741; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 50-52.; Mb. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; Tejsavas erjesztés; Tejsavó; Fermentációs technológiák; Tejsavbaktériumok; HPLC rendszer; Starter kultúra; Sajtgyártás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:55 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Maráz, Anna - - Konzulens Kovács, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4920 |