Dobos, Gabriella (2012) Tejes gyümölcsfagylaltok minőségének alakulása a tejkomponens változtatásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dobos_Gabriella.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dobos_Gabriella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332065; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-54.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Tejalapú termék; Jégkrémek; Élelmiszer-vizsgálat; Jégkrémgyártás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 13:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Polyákné, Fehér Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4912 |