MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tejes gyümölcsfagylaltok minőségének alakulása a tejkomponens változtatásával

Dobos, Gabriella (2012) Tejes gyümölcsfagylaltok minőségének alakulása a tejkomponens változtatásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dobos_Gabriella.pdf] Szöveg
Dobos_Gabriella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332065; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-54.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Tejalapú termék; Jégkrémek; Élelmiszer-vizsgálat; Jégkrémgyártás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 13:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Polyákné, Fehér Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4912
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése