Király, Norbert Antal (2013) Tejes és joghurt fagylaltok termékfejlesztési lehetőségei termofizikai paraméterek mérésével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kiraly_Norbert_Antal.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kiraly_Norbert_Antal.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334046; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 41-44.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Jégkrémgyártás; Termékfejlesztés; DSC-technika; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 15:01 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4911 |