MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tejes és joghurt fagylaltok termékfejlesztési lehetőségei termofizikai paraméterek mérésével

Király, Norbert Antal (2013) Tejes és joghurt fagylaltok termékfejlesztési lehetőségei termofizikai paraméterek mérésével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiraly_Norbert_Antal.pdf] Szöveg
Kiraly_Norbert_Antal.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334046; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 41-44.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Jégkrémgyártás; Termékfejlesztés; DSC-technika;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 15:01
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4911
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése