MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tartósítószerek hatása a tojás-lé termékek kalorimetrikus tulajdonságaira

Drobecz, Árpád (2011) Tartósítószerek hatása a tojás-lé termékek kalorimetrikus tulajdonságaira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Drobecz_Arpad.pdf] Szöveg
Drobecz_Arpad.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333701; Budapest; Okleveles élelmiszermérnök szak; Bibliogr.: p. 32-35.; Ht. tanszéki jel; Tojáslé; Tojáskészítmények; Tartósítás. hőkezelés; Élelmiszerbiztonság;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2011
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Németh, Csaba
-
-
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4869
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése