Vigyázó, Dorottya (2016) Tartósítószer mentes marcipánfigurák mikrobiológiai stabilitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vigyazo_Dorottya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vigyazo_Dorottya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382737; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-39.; Gb. tanszéki jel; Marcipán; Tartósítószer nélküli konzerválás; Édesipari technológia; Mikrobás fertőzés; Penészgombák; Alkoholtartalom; Felületkezelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4868 |