MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tartósítószer mentes marcipánfigurák mikrobiológiai stabilitásának vizsgálata

Vigyázó, Dorottya (2016) Tartósítószer mentes marcipánfigurák mikrobiológiai stabilitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vigyazo_Dorottya.pdf] Szöveg
Vigyazo_Dorottya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382737; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-39.; Gb. tanszéki jel; Marcipán; Tartósítószer nélküli konzerválás; Édesipari technológia; Mikrobás fertőzés; Penészgombák; Alkoholtartalom; Felületkezelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4868
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése