MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tartályban és hordóban erjedt Cabernet Franc összehasonlítása klasszikus analitikai paraméterek- és színanyagösszetétel szempontjából

Szépfalvi, Enikő (2015) Tartályban és hordóban erjedt Cabernet Franc összehasonlítása klasszikus analitikai paraméterek- és színanyagösszetétel szempontjából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szepfalvi_Eniko.pdf] Szöveg
Szepfalvi_Eniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370649; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 30.; Bor. tanszéki jel; Cabernet franc; Antociánok; HPLC rendszer; Alkoholos erjedés; Tartály bor; Hordós bor; Színanyagok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4865
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése