MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A barrique hordós és a fakészítményekkel történő borérlelés összehasonlítása

Papp, Angéla (2012) A barrique hordós és a fakészítményekkel történő borérlelés összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Papp_Angela.pdf] Szöveg
Papp_Angela.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326712; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 45-47.; Bor. tanszéki jel; Barrique érlelés; Borászati technológia; Tölgyfahordó; Borérlelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 12 Szep 2023 09:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásti, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/482
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése