Papp, Angéla (2012) A barrique hordós és a fakészítményekkel történő borérlelés összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Papp_Angela.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Papp_Angela.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326712; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 45-47.; Bor. tanszéki jel; Barrique érlelés; Borászati technológia; Tölgyfahordó; Borérlelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 09:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásti, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/482 |