Mikes, Bernadett (2020) A szőlőtörköly hasznosíthatóságának élelmiszeripari lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mikes_Bernadett_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mikes_Bernadett_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430436; Budapest; Bibliogr.: fol 38-48.; Kot. tanszéki jel; Szőlőtörköly; Melléktermékek; Funkcionális élelmiszerek; Bioaktív elemek; Élelmiszer-hulladékok; Hulladék-újrafelhasználás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pálócziné Furulyás, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4788 |